Політика конфіденційності

Останнє оновлення 18 травня 2022 р.
Політика конфіденційності Громадської організації «ОФФЗМІ» (що веде діяльність як ГО “ОФФЗМІ”) (“ОФФЗМІ”, “ми”, “нас”, “наш”), містить інформацію про те як і чому ми можемо збирати, зберігати, використовувати та/або ділитися («обробляти») вашою інформацією, коли ви користуєтесь нашими послугами («Послуги»), наприклад, коли ви:
завантажуєте та користуєтесь нашим додатком (-ами), такими як наш мобільний додаток - OFFZMI або будь-яким іншим нашим додатком, який містить посилання на цю Політику конфіденційності (“Сервіси”).
взаємодієте з нами іншими способами, включаючи будь-які продажі, маркетинг, заходи тощо.
Запитання чи занепокоєння? Ознайомлення з цією Політикою конфіденційності допоможе вам зрозуміти свої права та правомочності щодо конфіденційності. Якщо ви не погоджуєтесь з нашою політикою та практикою, будь ласка, не використовуйте наші Послуги. Якщо у вас все ще виникли запитання чи сумніви, зв’яжіться з нами за адресою .moc.imzffo%40nimda
РЕЗЮМЕ КЛЮЧОВИХ МОМЕНТІВ
Яку особисту інформацію ми обробляємо? Коли ви відвідуєте наші Сервіси, користуєтеся ними або переходите за посиланням на них, ми можемо обробляти особисту інформацію залежно від того, як ви взаємодієте з ОФФЗМІ, Послугами та виборами, які ви робите, а також продуктами і функціями, які ви використовуєте.
Чи обробляємо ми будь-яку конфіденційну особисту інформацію? Ми не обробляємо конфіденційну особисту інформацію.
Чи отримуєте ви будь-яку інформацію від третіх осіб? Ми не отримуємо жодної інформації від третіх сторін.
Як ви обробляєте мою інформацію? Ми обробляємо вашу інформацію для надання, покращення та адміністрування наших Послуг, спілкування з вами, для безпеки та запобігання шахрайству, а також для дотримання законодавства. Ми також можемо обробляти вашу інформацію для досягнення інших цілей з вашої згоди. Ми обробляємо вашу інформацію лише тоді, коли у нас є для цього поважні законні підстави.
У яких ситуаціях і яким сторонам ви передаєте особисту інформацію? Ми можемо ділитися інформацією в конкретних ситуаціях і з конкретними третіми сторонами.
Які у вас права? Залежно від того, де ви географічно перебуваєте, відповідне законодавство про конфіденційність вашого місця перебування може надавати вам певні права щодо вашої особистої інформації.
Як я реалізую свої права? Найпростіший спосіб реалізувати свої права – зв’язатися з нами: .moc.imzffo%40nimda Ми розглянемо та застосуємо необхідні заходи за будь-яким запитом відповідно до чинного законодавства про захист персональних даних.
Хочете дізнатися більше про те, що ОФФЗМІ робить з будь-якою інформацією, яку ми збираємо?

ЗМІСТ
1. ЯКУ ІНФОРМАЦІЮ МИ ЗБИРАЄМО?
2. ЯК МИ ОБРОБЛЯЄМО ВАШУ ІНФОРМАЦІЮ?
3. КОЛИ І З КИМ МИ ДІЛИМОСЯ ВАШОЮ ОСОБИСТОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ?
4. ЯК ДОВГО МИ ЗБЕРІГАЄМО ВАШУ ІНФОРМАЦІЮ?
5. ЧИ ЗБИРАЄМО ІНФОРМАЦІЮ ВІД НЕПОВНОЛІТНІХ?
6. ЯКІ ВАШІ ПРАВА НА КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ?
7. КОНТРОЛЬ ДЛЯ ФУНКЦІЙ “НЕ ВІДСЛІДКОВУВАТИ”
8. ЧИ МАЮТЬ ЖИТЕЛИ КАЛІФОРНІЇ СПЕЦІАЛЬНІ ПРАВА НА КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ?
9. ЧИ ОНОВЛЮЄМО МИ ЦЮ ПОЛІТИКУ?
10. ЯК ВИ МОЖЕТЕ ЗВ’ЯЗАТИСЯ З НАМИ ЩОДО ЦІЄЇ ПОЛІТИКИ?
11. ЯК ВИ МОЖЕТЕ ПЕРЕГЛЯНУТИ, ОНОВИТИ АБО ВИДАЛИТИ ДАНІ, ЩО МИ ЗБИРАЄМО ВІД ВАС?
1. ЯКУ ІНФОРМАЦІЮ МИ ЗБИРАЄМО?
Особиста інформація, яку ви нам розкриваєте
Коротко: ми збираємо особисту інформацію, яку ви нам надаєте.
Ми збираємо особисту інформацію, яку ви добровільно надаєте нам, коли виявляєте зацікавленість в отриманні інформації про нас або наші продукти та Послуги, коли ви берете участь у діяльності в рамках Сервісів або іншим чином, коли ви взаємодієте з нами.
Персональні дані, надані вами. Персональна інформація, яку ми збираємо, залежить від контексту вашої взаємодії з нами та Послугами, вибору, який ви робите, а також продуктами і функціями, які ви використовуєте. Персональна інформація, яку ми збираємо, може включати наступне:
картинки
фотографії
Персональна інформація, яку ми збираємо, також включає:
інформація про Користувача, надана Користувачем, яка зберігається та збирається Discord, Instagram, Facebook, Twitter, Youtube, LinkedIn, Telegram
інша інформація про Користувача, яка зберігається та збирається Discord, Instagram, Facebook, Twitter, Youtube, LinkedIn, Telegram відповідно до їхніх внутрішніх правил (процедур).
Конфіденційна інформація. Ми не обробляємо конфіденційну інформацію.
Дані програми. Якщо ви використовуєте наші програми, ми також можемо збирати таку інформацію, якщо ви вирішите надати нам доступ або дозвіл:
Доступ до мобільного пристрою. Ми можемо запитувати доступ або дозвіл на певні функції з вашого мобільного пристрою, включаючи камеру вашого мобільного пристрою та інші функції. Якщо ви хочете змінити наш доступ або дозволи, ви можете зробити це в налаштуваннях свого пристрою.
Push-повідомлення. Ми можемо попросити надіслати вам push-повідомлення щодо вашого облікового запису або певних функцій програми. Якщо ви хочете відмовитися від отримання таких типів повідомлень, ви можете вимкнути їх у налаштуваннях свого пристрою.
Ця інформація в першу чергу необхідна для забезпечення безпеки та роботи наших програм, для усунення несправностей, а також для внутрішньої аналітики та звітності.
Вся особиста інформація, яку ви нам надаєте, має бути правдивою, повною та точною, і ви повинні повідомляти нас про будь-які зміни такої особистої інформації.
2. ЯК МИ ОБРОБЛЯЄМО ВАШУ ІНФОРМАЦІЮ?
Скорочено: ми обробляємо вашу інформацію для надання, покращення та адміністрування наших Послуг, спілкування з вами, для безпеки та запобігання шахрайству, а також для дотримання законодавства. Ми також можемо обробляти вашу інформацію з вашої згоди для інших цілей .
Ми обробляємо вашу особисту інформацію з різних причин, залежно від того, як ви взаємодієте з нашими Послугами, зокрема:
для оцінки та покращення наших Послуг, продуктів, маркетингу та вашого досвіду. Ми можемо обробляти вашу інформацію, якщо вважаємо, що це необхідно для визначення тенденцій використання, ефективності наших рекламних кампаній, а також для оцінки та покращення наших Послуг, продуктів, маркетингу та вашого досвіду.
3. КОЛИ І З КИМ МИ ДІЛИМОСЯ ВАШОЮ ОСОБИСТОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ?
Скорочено: ми можемо ділитися інформацією в конкретних ситуаціях, описаних у цьому розділі, та/або з наступними третіми сторонами.
Нам може знадобитися надання вашої особистої інформації в таких ситуаціях:
Організаційні процеси. Ми можемо поділитися або передати вашу інформацію у зв’язку з будь-яким злиттям, продажем активів компанії, фінансуванням або придбанням всієї або частини нашої Організації іншій компанії або під час переговорів про це.
4. ЯК ДОВГО МИ ЗБЕРІГАЄМО ВАШУ ІНФОРМАЦІЮ?
Скорочено: ми зберігаємо вашу інформацію стільки, скільки необхідно для досягнення цілей, зазначених у цій Політиці конфіденційності, якщо інше не передбачено законом.
Ми зберігатимемо вашу особисту інформацію лише стільки часу, скільки це необхідно для цілей, зазначених у цій Політиці конфіденційності, якщо довший період зберігання не вимагається або не дозволений законом (наприклад, вимоги щодо оподаткування, бухгалтерського обліку чи інші законодавчі вимоги).
Якщо у нас немає поточної законної ділової потреби в обробці вашої особистої інформації, ми видалимо або анонімізуємо таку інформацію, або, якщо це неможливо (наприклад, оскільки ваша особиста інформація збережена в резервних архівах), ми безпечно зберігатимемо вашу особисту інформацію та ізолюємо її від будь-якої подальшої обробки, доки не стане можливим видалення.

5. ЧИ ЗБИРАЄМО ІНФОРМАЦІЮ ВІД НЕПОВНОЛІТНІХ?
Скорочено: ми свідомо не збираємо дані від дітей віком до 18 років і не продаємо їх.
Ми свідомо не збираємо дані від дітей віком до 18 років і не продаємо їх. Використовуючи Служби, ви підтверджуєте, що вам принаймні 18 років, або що ви є батьком або опікуном такої неповнолітньої особи, і погоджуєтесь на використання Сервісів такими неповнолітніми особами. Якщо ми дізнаємося, що була зібрана особиста інформація від користувачів віком до 18 років, ми деактивуємо обліковий запис і здійснимо заходи для негайного видалення таких даних з наших записів. Якщо вам стане відомо про будь-які дані, які ми, можливо, зібрали від дітей віком до 18 років, зв’яжіться з нами за адресою .moc.imzffo%40nimda
6. ЯКІ ВАШІ ПРАВА НА КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ?
Скорочено: ви можете будь-коли переглянути, змінити або припинити дію свого облікового запису.
Якщо ви перебуваєте в ЕЕА або Великобританії і вважаєте, що ми незаконно обробляємо вашу особисту інформацію, ви також маєте право подати скаргу до місцевого органу нагляду за захистом даних. Їхні контактні дані можна знайти тут: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.
Якщо ви перебуваєте в Швейцарії, контактні дані органів із захисту даних доступні тут: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.
Відкликання вашої згоди: якщо ми покладаємося на вашу згоду на обробку вашої особистої інформації, яка може бути явною та/або неявною згодою залежно від чинного законодавства, ви маєте право відкликати свою згоду в будь-який час. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, зв’язавшись з нами за контактними даними, наведеними в розділі «ЯК ВИ МОЖЕТЕ ЗВ’ЯЗАТИСЯ З НАМИ ЩОДО ЦІЄЇ ПОЛІТИКИ?» нижче.
Однак зверніть увагу, що це не вплине на законність обробки до відкликання, а також, якщо це дозволено застосованим законодавством, це не вплине на обробку вашої особистої інформації, яка здійснюється на підставі законної обробки.
Якщо у вас є запитання чи коментарі щодо ваших прав на конфіденційність, ви можете надіслати нам електронний лист на адресу .moc.imzffo%40nimda
7. КОНТРОЛЬ ДЛЯ ФУНКЦІЙ “НЕ ВІДСЛІДКОВУВАТИ”
Більшість веб-браузерів, а також деякі мобільні операційні системи та мобільні додатки включають функцію або налаштування Do-Not-Track ("DNT"), які можна активувати, щоб повідомити, що ваші налаштування конфіденційності не мають даних про вашу активність перегляду в Інтернеті. На даному етапі не був остаточно розроблений єдиний технологічний стандарт розпізнавання та реалізації сигналів DNT. Таким чином, наразі ми не відповідаємо на сигнали браузера DNT або будь-який інший механізм, який автоматично повідомляє про ваш вибір не відслідковуватись в Інтернеті. Якщо буде прийнятий стандарт для відстеження в Інтернеті, якого ми повинні дотримуватися в майбутньому, ми повідомимо вас про цю практику в переглянутій версії цієї Політики конфіденційності.
8. ЧИ МАЮТЬ ЖИТЕЛИ КАЛІФОРНІЇ СПЕЦІАЛЬНІ ПРАВА НА КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ?
Скорочено: так, якщо ви проживаєте в Каліфорнії, вам надаються певні права щодо доступу до вашої особистої інформації.
Розділ 1798.83 Цивільного кодексу Каліфорнії, також відомий як закон «Shine The Light», дозволяє нашим користувачам, які є жителями Каліфорнії, запитувати та отримувати від нас раз на рік безкоштовно інформацію про категорії особистої інформації (якщо така є), розкриті третім сторонам для цілей прямого маркетингу, а також імена та адреси всіх третіх сторін, з якими ми поділилися особистою інформацією протягом попереднього календарного року. Якщо ви проживаєте в Каліфорнії та бажаєте зробити такий запит, надішліть нам письмовий запит, використовуючи контактну інформацію, наведену нижче.
Якщо вам не виповнилося 18 років, ви проживаєте в Каліфорнії та маєте зареєстрований обліковий запис у наших Сервісах, ви маєте право вимагати видалення небажаних даних, які ви публічно публікуєте в Сервісах. Щоб подати запит на видалення таких даних, зв’яжіться з нами, використовуючи контактну інформацію, наведену нижче, і включіть адресу електронної пошти, пов’язану з вашим обліковим записом, і заяву про те, що ви проживаєте в Каліфорнії. Ми подбаємо про те, щоб дані не відображалися публічно в Сервісах, але будь ласка, майте на увазі, що дані можуть бути видалені не повністю з усіх наших систем (наприклад, резервні копії тощо).
9. ЧИ ОНОВЛЮЄМО МИ ЦЮ ПОЛІТИКУ?
Скорочено: так, ми будемо оновлювати цю Політику, якщо це необхідно, щоб відповідати вимогам законодавства.
Ми можемо час від часу оновлювати цю Політику. Оновлену версію буде вказано оновленою із приміткою «Переглянуто», і оновлена ​​версія набуде чинності, щойно вона стане доступною. Якщо ми внесемо суттєві зміни до цієї Політики конфіденційності, ми можемо повідомити вас, розмістивши повідомлення про такі зміни на видному місці, або безпосередньо надіславши вам сповіщення. Ми рекомендуємо вам часто переглядати цю Політику, щоб бути в курсі того, як ми захищаємо вашу інформацію.
10. ЯК ВИ МОЖЕТЕ ЗВ’ЯЗАТИСЯ З НАМИ ЩОДО ЦІЄЇ ПОЛІТИКИ?
Якщо у вас виникли запитання чи зауваження щодо цієї Політики, ви можете надіслати нам електронний лист на адресу moc.imzffo%40nimda або поштою:
Громадська організація «ОФФЗМІ», ідентифікаційний код юридичної особи: 44626702, вул Старопортофранківська, будинок 107, кв. 21, Одеса, Одеська область, 65007, Україна
11. ЯК ВИ МОЖЕТЕ ПЕРЕГЛЯНУТИ, ОНОВИТИ АБО ВИДАЛИТИ ДАНІ, ЩО МИ ЗБИРАЄМО ВІД ВАС?
Відповідно до чинного законодавства вашої країни ви можете володіти правом вимагати доступу до особистої інформації, яку ми збираємо від вас, змінювати цю інформацію або видаляти її за певних обставин. Щоб надіслати запит на перегляд, оновлення або видалення вашої особистої інформації, зв’яжіться з нами за адресою .moc.imzffo%40nimda